Camera beveiliging

Camerabewaking kan soms complexe materie zijn. Voor elke situatie is de camerabewaking altijd weer anders. Wij begrijpen dat het daarom wellicht lastig is om de goede keuze te kunnen maken.

Voor uw bedrijf bieden wij daarom op locatie een vrijblijvende inventarisatie service aan. Onze experts kunnen u van een volledig op maat gesneden advies voorzien voor uw bedrijf. De expert komt langs bij u op locatie en neemt samen met u uw wensen door. Bij uw offerte wordt ook rekening gehouden met uw budget.

Na de inventarisatie heeft u zelf de keuze wat u met de installatie wilt doen. Bij emcorp kunt u zelf installeren, deels zelf installeren of volledig laten installeren. Indien u deels zelf installleert, dan komt onze installateur bij u langs voor de internetkoppeling en eventueel het afstellen van de beveiligingscamera's.

De inventarisatie is gratis en vrijblijvend. Het verplicht u dus tot niets, maar zorgt wel dat u de juiste beveiliging in huis haalt. Een extra service, zoals u bij emcorp kunt verwachten.

Heeft u nog vragen? Ook telefonisch kunnen onze experts u adviseren. Telefoon 0413 78 29 29