ADSL

In samenwerking met X2com levert Emcorp internetverbindingen. De internetverbindingen leveren we op basis van xDSL en glasvezel (fiber).

Voor een xDSL verbinding wordt gebruik gemaakt van uw standaard telefoonlijn. Glasvezel is een nieuwe technologie die een internetverbinding mogelijk maakt met veel hogere snelheden. Afhankelijk van waar u uw internetverbinding voor gaat gebruiken, kiest u voor xDSL of glasvezel.

Voor het regelmatig verzenden en/of ontvangen van grote bestanden of het koppelen van vestigingen heeft glasvezel misschien de voorkeur. Glasvezel is echter nog niet overal in Nederand beschikbaar.

Voor de snelheid die uw internetverbinding moet hebben, is het van belang ook na te denken of u uw VOIP diensten op deze internetlijn wilt gaan zetten. Misschien heeft u zelfs al VOIP, dan is het belangrijk een snelheid te kiezen die hierbij aansluit. De kosten zijn afhankelijk van een aantal belangrijke factoren. Wij kunnen u precies adviseren welk type verbinding aansluit bij uw wensen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Heeft u interesse in ADSL via emcorp, belt u gerust vrijblijvend voor een postcode check en de mogelijkheden op uw locatie. Telefoon 0413 78 29 29